Niesamowite smaki, zapachy, a przy tym wspaniała integracja firmowa to szkolenie kulinarne. W Waszej firmie na pewno są ludzie, którzy nigdy nie gotowali profesjonalnie, ale swoją pasją i ogromnym entuzjazmem przewyższają zawodowych kucharzy.
Pełni nietuzinkowych pomysłów lubią eksperymentować w kuchni świetnie się przy tym bawiąc. Szkolenie może wprowadzić uczestników w tajniki jednego regionu kuchni bądź też może być przekrojem kuchni świata.
Podczas warsztatów pracownicy będą musieli zmierzyć się nie tylko z własnymi słabościami i lukami w wiedzy kulinarnej, pokonać stres, gotując niezwykle wyszukane potrawy. Muszą też, co najważniejsze, stanąć oko w oko z surowymi, nie znającymi litości jurorami, którym nie łatwo zaimponować.
Firmowe szkolenia kulinarne
Uczestnicy szkolenia zostaną najpierw wprowadzeni w historię danej kuchni. Nasz szef kuchni opowie o produktach i przyprawach będących sercem danej kuchni. Następnie przejdzie do praktycznego zapoznania ze smakami zapachami.
Podczas warsztatów kuchni japońskiej wybitny kucharz, pasjonat kuchni japońskiej, przekaże nam tajemną wiedzę na temat przyrządzania sushi i innych potraw. Dowiemy się, jakich składników używać, jak je prawidłowo dobierać i w jaki sposób łączyć, aby otrzymać zamierzony efekt.
Każde stanowisko będzie profesjonalnie wyposażone w niezbędne produkty, przyprawy, naczynia.
Proponujemy niesamowity warsztat kulinarny w grupach do 30-tu osób. Warsztaty odbywają się w profesjonalnie wyposażonej sali technologicznej pod okiem znakomitego szefa kuchni.
Możemy dostosować szczegółową tematykę szkolenia do Państwa wymagań i potrzeb.
